Декоративни череши

Лятото мина, но все още има череши на пазара!


Каквото и да си говорим, интериор без душа е просто едно помещение. Ние знаем колко е дълъг пътят от бели стени, таван и под до това, което ние наричаме дом, храм или просто "моето местенце". Всеки има нужда да вижда себе си в мястото, което обитава, за да го усети като свое. 

Тези сладки декоративни черешки внасят чар, динамика и радост във всеки интериор. Нашият екип обича да ги използва, като аксесоар в пространства, които имат нужда от онзи свеж полъх, от онзи шик, който не натоварва, но изключително радва окото. Всеки път стигаме до заключението, че красивото е стимул за още по-красиво. Това е магията на предметите, които приемаме да гостуват около нас. Те носят радост, която ни зарежда и заразява с желание за още - естетика, чистота, спокойствие... До тази черешка трябва да застане нещо също толкова красиво. Около нея трябва да е чисто и подредено, за да можем да се радваме на закачливото й присъствие. Както се казва в модния бизнес - от копчето - балтон.

Такива сме днес - забързани, нервни, лесно изпадаме в емоционални състояния, в които сме малко заслепени от чувства, и в крайна сметка се радваме на най-малките неща, защото всичко по-голямо ни натоварва и ни плаши. Намираме мир, уединение и връзка със себе си в детайлите, защото именно те са нещо лично, което проговаря на душата. 

Цялата колекция декоративни череши и предмети можете да разгледате на бул. Александър Пушкин 15 и бул. Братя Бъкстон 88

EMIKODekora