Не пропускайте да се възползвате от супер ниски цени на изключително качествени мокети. Нашата кампания е до изчерпване на складовите ни наличности. Разполагаме с мокети за домашна употреба, за офиси и други обществени помещения както и за външно ползване - тераси, гаражи, площадки.

carpets.jpg

ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Компанията ни се заражда с подовите настилки и това е най-разпознаваемата и най-развита услуга, която предлагаме. Много голяма част от изграденото ни реноме се дължи на двайсетте години опит, вложен в инсталирането на настилки, по които може би и вашия крак е стъпвал. Към това добавяме и най-изтънчените технологии от най-добрите производители в Европа.

пътеки

При нас можете да откриете тези красиви готови пътеки, както и изработени по ваш размер и дизайн изделия от мокет.


 
 

БЕЗУПРЕЧЕН ДИЗАЙН И ВИСОКО КАЧЕСТВО

Нашите мокети са изцяло внос само и единствено от реномирани европейски производители от Белгия, Холандия, Франция, Англия и други. Ние държим да предлагаме само висококачествени стоки с гаранция от производителя за тяхната издръжливост и на тази тема не допускаме компромиси. Предлагаме монтаж на мокет от обучен работен екип със специални лепила и подложки, за да бъдем сигурни в перфектния вид, в който ще оставим всеки ваш обект. Подържаме богат избор от мокети на склад, което ни позволява да реагираме на време при по-кратки срокове за изпълнение. 

Ние вярваме, че подовата настилка за един интериор, е като маникюра за една жена. Една качествена мека подова настилка може да вдигне нивото на което и да е помещение, както, разбира се, и обратното при лош избор. Тайната на чара на меките подови настилки е в топлината и чистотата, която придават на един интериор. Докато по твърдия под постоянно гоним всяка прашинка или още по-неприятно - тя остава във въздуха и я вдишваме, антистатичните своиства на хубавия мокет задържат прахта и малките мръсотийки, които лесно почистваме с мощна прахосмукачка редовно. За повече хигиена, спокойно можете да изперете мокета си - днес има голямо предлагане на натурални, безвредни почистващи препарати за мокет. Повечето ни мокети са с импрегнирано влакно, което прави настилката изключително устойчива на петна. Разлеете ли чаша червено вино по светло бежов мокет, не се паникьосвайте! Ако реагирате навреме, можете просто да попиете внимателно течността тампонирайки, без да търкате, с хартия или кърпа и ще бъдете много изненадани да установите, че петното изчезва.

 

декора

ПРЕДИ ВСИЧКО ДРУГО!

Най-новата ни колекция мокет се казва BENTLEY. Това е най-високото качество, което се предлага в Европа в момента, а ние сме в еуфория!

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕДНО НОВО УСЕЩАНЕ. ТАЗИ КОЛЕКЦИЯ Е МЕКА КАТО КОПРИНА.

carpet-bentley
carpet-bentley
carpet-bentley
 
IMG_8921.PNG
 

ДИЗАЙНЕРСКИ КИЛИМИ И БРАНДИРАНИ НАСТИЛКИ

Представяме ви последните тенденции в изработването на дизайнерски килими. Можете да си поръчате специално изработен килим за вас по ваш дизайн или да си изберете от нашата колекция. Изработваме също така килими, пътеки, изтривалки, стелки и други решения за подови покрития за външно и вътрешно ползване с лого и брандинг по ваше желание. Разгледайте повече брандирани настилки тук.

килим-декора

ПОДЛЕПВАНЕ

Тук виждате как изглежда обработката на килим от мокет с подлепване. Използваме филцова подложка и текстилна лента.

килим-декора

ОБШИВАНЕ

Това е една технология на завършване на килими с подгъване. В този случай не се използва обшивна лента, а вместо това мокета се подгъва и подлепва.

rug-making.JPG

Ако решите да изберете обшиване за вашият килим, можете да му придадете оригинален вид, комбинирайки цветове от нашата богата палитра обшивни ленти.

0CD6D281-C650-4330-8705-5C97D77E3966.JPG

Имаме и по-смели решения, като сребърна или златна нишка.


МОКЕТИ ЗА КОМФОРТ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ

Предлагаме голяма палитра от мокети, специално изработени за вашия дом. Различните материи и дизайни внасят светлина, уют и благоразположение в дома ви.


КОНТРАКТ: ЗА ХОТЕЛИ, БИЗНЕС СГРАДИ И ДРУГИ

carpet-branded
IMG_2443.jpg

Ние предлагаме богата колекция от мокети с висока устойчивост на износване, подходящи за офис сгради, ресторанти и други публични заведения. Тази гама настилки се отличава със сертификати за издрължливост, негоримост и гаранция за качество директно от завода производител.


МОКЕТИ

КИЛИМИ


КАКВО ОЗНАЧАВА ПОДЛОЖКА?

Подложката, която ние поставяме, е от 100% естествен рециклиран материал. Тя може да бъде с различна дебелина между 3 и 10мм. Нейните функции и качества са многобройни. Тя се използва за заравняване на подовата повърхност, изолация и усещане на мекота, когато стъпвате. 

carpet.jpg

ИЗКУСТВО

правим чудеса от мокет

Този килим е 100% ръчно изработен от мокет.

килим-декора-мадона